Angående Lagkagefyld, hegnsstolper, fødselsdag og havelåger

Jeg er en smuuule frustreret over min mand for tiden. Min mand ser i øjeblikket ik ud til at ku’ kaste sine tanker på noget som helst end hegnsstolper {www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper} og havelåger {www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager}, i mens mor her render & grubler over vores mindstes børnefødselsdag med lagkafefyld og kakao. Ej altså. Jeg og min kæresten skal se at få ombytte det udtjente stakit, og det stiller krav til ubrugte hegnsstolper og at min mand og jeg ska’ udse et valg mellem utallige forskelligartede havelåger. Det er fair nok men må alt det havehalløj ik liige afvente til festen for børnehaven, hvor ham og jeg får 25 børn på visit, er fikset? Den planlægning vurderer undertegnede er ganske travlt at klare helt alene.

Når børnehaveungerne er blevet underholdt med daim/mango/bærlagkage og lege, så kan manden og mig i fællesskab rekvirere havelåger og hegnsstolper. I modsat fald skal moi nok ikk forvente, at jeg får fred for min kærestes sniksnak omkring haveplaner, hegnsstolper, træ vs. aluminium og fordelene ved havelåger med lås. Aah beslutninger

Personligt har jeg ikke funderet over hvad jeg kan lide når det kommer til hegnsstolper og havelåger. Hegnsstolper og havelåger har bare været af den kaliber, der var der, der hvor jeg som lille har haft barndomshjem. Men i dag ejer manden og jeg selv murermestervilla og må tage bestik af det praktiske til haven. Min mand har opdaget nogle fornuftige firmaer online og han ønsker ikke selv at afgøre valget af om vi skal have hegnsstolper i aluminium eller træ. Personligt er jeg sandsynligvis mest til træ, meen det kan da også være at alu-hegnsstolper kan være virkelig lækre og stærkere? Dunno?

Jeg og manden snakkede om at få højere låge til haven, og der har kæresten fundet forskellige robuste og lækre havelåger, der heldigvis også har lås. Den tanke ka’ jeg godt lide, for mig og kæresten har et hus for enden af vejen, hvor der har været flere indbrudsforsøg.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.