Book underholdning ved et bookingbureau – flere håber på book livemusik, mens andre mener book standup

Jeg fastsatte for et par uger siden at være en del af udvalget for fest for den vordende fælles fest på mit job. Siden hen havde jeg fået pligt til at kontakte et bookingbureau , http://www.jb-booking.dk/bookingbureau-med-alt-fra-foredrag-og-stand-up-til-musik/, og fremfinde nogle, der kan forlyste medarbejderne i løbet af aftentiden. I dagtimerne skal vi spille boldspil, men senere hen står den på ”book underholdning , http://www.jb-booking.dk/book-underholdning-som-stand-up-komikere-og-boerneunderholdning/, ” af af sjov og spas hos et bookingbureau. Ååh decitions.

Jeg lytter til festudvalgets andre mennesker, når det gælder book underholdning. Mine kolleger foretrækker book livemusik , http://www.jb-booking.dk/book-livemusik—booking-af-festmusik-i-alle-genrer/, , og andre hælder til book standup. Jeg har inviteret de øvrige medlemmer votere omkring book standup eller book livemusik og guess what. I alt er vi 9 i festkomiteen og søreme om ikke der er fire stemmer på book standup og fire voteringer på book livemusik. Så jeg er nødt til at vælge egenrådigt til når jeg kontakter det udvalgte bookingbureau.

Lykkeligvis findes der ik medarbejder, som der ikke ser at der er fordele ved begge valg af book underholdning. Så jeg går ud fra det ender med at komme an på, hvilke personer eller bands det her bookingbureau fortæller der er ledig på dagen. Selvfølgelig endvidere hvad book underholdning af standup sammenlignet med livemusik kræver i betaling.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.