Idet du får besværligheder med dit varmeregnskab, kan du få assistance til aflæsning af din energimåler

Faktisk har jeg fået opsat en forbedret energimåler {www.ista.dk/produkter/energimaalere} på væggen i gangen i mit hjem, & den gør det enklere ift. aflæsning {www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer} + varmeregnskabet. Min udgave er lavet med adskillige connection possibilities, foruden at elmåleren har imponerende målenøjagtighed. Byfornyelse og lignende typer renovering inkluderer den bygning, jeg har min lejlighed i. Ordinære steder som spisestue samt badet samt eksempelvis nye faldstammer, inkluderer renoveringen naturligvis. Men også ved det energimæssige, ændres forholdene.

Derfor er jeg positiv i forhold til den nyinstallerede måler, idet jeg derved er klar over, at det var en særdeles nøjagtig aflæsning. Eftersom jeg skal anvende angivelserne til det private varmeregnskab {www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html}, foruden at boligforeningen vil derudover benytte tallene, grundet at revisoren udarbejder et fælles varmeregnskab hvilket har budget over, hvor mange penge os beboere henholdsvis skal månedligt skal regne med at betale a conto til det fælles varmeregnskab. Energimåleren, som jeg fik hængt op i gangen, går under navnet ultralydsmåler for central- og fjernvarmeanlæg. En lang række bonusser omkring denne model findes der.

Min lejligheds nye energimåler rummer faktisk ubegrænset kommunikation. Aflæsning skal foretages på uvilkårlige datoer af min nye måler. Men, jeg ved det ikke, for dette skulle jeg når jeg tjekkede den tidligere model. I forhold til om den her er så avanceret, at mit energiselskab evner at foretage varmeaflæsningen fra et centralt sted, er jeg ikke bevidst. Fundamentalt at man foretager en aflæsning som foreskrevet, er det kort sagt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.