Kæresten & jeg skal som husejere shoppe komposithegn/vedligeholdelsesfri hegn

Som uprøvede herrer i egen villa må jeg og min kæreste se at forholde os til ting og sager som komposit hegn og lignende vedligeholdelsesfrit hegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn – . Haven ligger lige ved et skovområde og vi er begrænset dækket med brug af hyldetræer. Udsynet er pænt, men når vi ikke har et vedligeholdelsesfrit hegn har folk mulighed for at skue direkte i haven. Og Vi foretrækker at have steder i vores have, hvor vi sidder i fred.

Efter at vi er rykket til Tønder startede jeg på at finde tilbud på komposit hegn og vedligeholdeldes fri hegn. Mike og jeg ved ikke, hvor vidt vi vil have et komposit hegn, men vi går bestemt efter et vedligeholdelsesfri hegn til haven. Det fact er ham og jeg ligesindede om.

Min svoger monterede komposit hegn i hans forhave, og han er umådelig begejstret for det hegn. Det kan sådan som jeg har forstået det blive produceret i flere farver og højder. Mandens vedligeholdelsesfri hegn er gråt/sort, men vi vil vælge et hvidt/lyst komposit hegn. Vi foretrækker begge to hvidt og slidt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.