Mig og manden vil gerne på et styks dejlig lang afstikker til fx Fuengirola eller Torremolinos tæt på Malaga eller Costa del sol

Vores spædbarn er i morgen 6 mdr og manden og jeg har store trang tilstærke ønsker om et langvarigt og afslappende ophold på for eksempel Costa del Sol » www.hjertingrejser.dk/spanien-1-3-uger/costa-del-sol,. Hr. Kæreste og jeg tager jo gerne på rejse så tit som muligt til både halve uger i Bologna og Istanbul til månedslange rejser til Malaysia, ved Skagerak eller til Las Vegas og LA. Som følge af dette er jeg startende småfortvivlet. I over et år har jeg og ham faktisk blot draget i huset i Sverige, så begge er vi ved at være desperat. Akkeja.

Jeg har planlagt Torremolinos » www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/torremolinos, eller Fuengirola » www.hjertingrejser.dk/langtidsrejser-costa-del-sol/fuengirola, nu Hr. Kæreste og jeg plaprer vedr., hvilken destination der er godt at trisse på ferieophold når vi medtager bebs. Hvis jeg eller manden efterlyser en rest kultur i en større by er du dér få kilometre fra Malaga-byområdet. Og der er vidst ret hyggeligt og med rar nærværendeherværende harmoni, herligt vejr og luft og tasty mad i såvel Torremolinos & Fuengirola.

Peter snakker med positive briller om Costa del sol. Han var der dengang han var knægt, og kæresten vurderer, at Costa del sol er federe end Torremolinos og Fuengirola. Jeg har hverken været på ferie i Fuengirola, Costa del sol eller Torremolinos, og kanske har han en pointe. Der er derimod en lidt mere langvarig flyrejse til Costa del sol end til Fuengirola og Torremolinos. Veninder der har erfaringer med børn på rejser skal adspørges.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.