Modeglade mig er bare pjattet med at være klædt i 80’er tøj

Undertegnede er glad for bare 80’er tøj samt 80’er udklædning/80’er kostumer. Modebegejstrede jeg holder så meget af det, at jeg virkelig fremtryller en del af garderobens 80’er tøj ved forskellige udklædningsforretninger iblandt temaet med 80’er udklædning & 80’er kostumer. Sådanne butikker fører tit neonfarvede fashionable accesories så som fx strømpebukser, hot pants og benvarmere.

Jeg tager ofte mit 80’er tøj på og har selvfølgelig allerede haft højtidelighed som har temaet 80’er kostumer, 80’er udklædning og 80’ tøj. Den trang er jeg ik’ den eneste der har. Undertegnedes et år ældre søster er præcis også på samme måde – at jeg har det fra Lena, at glade moi ynder 80’er tøj, i det damen igennem størstedelen af vores teenagetid havde 80’er udklædning plus 80’er kostumer på både til fest og hverdag. Ind imellem i hundrede % 80’er udklædning og ind imellem bare med brug af udvalgte accessories.

Jeg er pjattet med tøjet fra 80’erne med piger på rulleskøfter og godt med fave. Det er så livsbekræftende, hvis alle tuller rundt på skolen i sort, så tropper jeg op i 80’er tøj med rigeligt med colours. Klassekammeraterne tænker at min påklædning minder om 80’er udklædning – og ja det er skam 80’er kostumer, moi hopper i, for udklædninger er billige og en simpel anden valgmulighed end at gøre brug af retro-butikker, der ikke så tit tilbyder ægte 80’er tøj. Jeg vurderer at det er nemt og hurtigt at indkøbe garderobens 80’er kostumer i en webshop så jeg derefter kan de aflevere klunset inden for få dage. Og så fremt behovet for at arbejde med glæden for 80’er tøj skulle komme så tilbyder butikkerne nemlig en mængde af andet accesories og tøj fra andre tidsperioder. Og flere brilliante outfits, som vennerne hylder. Nogle af veninderne ejer dog også for dem selv noget 80’er udklædning som fx armbånd i neon + cool solbriller, så stilen med 80’er tøj udbredes langsomt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.