Overvejer du en terrasse ud af anvendte europaller eller eur-paller, andre paller og pallerammer?

Eur-paller - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=34 – er et økonomisk materiale at opbygge stole, borde og senge i.. Ofte vil du frembringe gamle Eur-paller, pallerammer - http://www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27 – og paller hos virksomheder eller måske har du mulighed for at anskaffe eur-paller/europaller, pallerammer og andre paller uden de store udgifter flere steder. Du skal ikke absolut være særligt handyman, før at du ligetil kan fikse cool og kraftige havemøbler af Eur-paller, pallerammer og andre paller.

Pallerammer og paller som europaller/eur-paller kan for eksempel bruges til at konstruere en sovesofa med ben,

god luft nedenunder madrassen og et fint sengegærde. Endvidere kan man bruge paller, Eur-paller og europalle - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25 – til terrassedæk, men pallerammer er oplagte til urtebede, så længe de anvendte pallerammer ikke er trykimprægneret. Til urtebedet er pallerammer ukompliceret at skabe om. Du kan også placere pallerammer i forlængelse af hinanden og danne et bed, som at der danner trappesystem. Vil du undgå behandlede pallerammer og paller, så gå efter eur-paller. De er ikk trykimprægnerede.

Ved brug af hjul under eur-paller eller en europalle har du mulighed for at selv at lave et sofabord, du kan flytte rundt på. Eller pynt en ny europalle eller sæt en, to eller tre paller i forlængelse af hinanden og hæng dem op op som opbevaringsplads. På kreablogs ligger der masser af ideer, hvor coole personer forklarer, hvordan og hvorledes de foreslår at gøre brug af eur-paller, andre paller, europalle og pallerammer som et rustikt og miljøvenligt indretningsmateriale.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.