Søs & undertegnede kan næppe blive enige om lejeboliger – lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup eller lidt billigere lejebolig Vestsjælland/lejebolig Sydsjælland

Undertegnede er gurndlæggende en bypige, som er begejstret for ture om søerne og i biografen. I stedet snakker søster om at blive mor senest når kæresten er rundet de 28, og hun vil gerne leve mere roligt hvor der er frugttræer plus dejligt sammenhold med naboerne. Vi søger begge efter dejlige lejeboliger, men jeg og min søster ska’ sørme ikke lige drage i fælles søstrebolig, som jeg og min søster tidligere har talt om. Så byglade mig søger mod lejebolig Hellerup eller lejebolig Østerbro, hvor jeg er nær ved storbyen, dog mod den pænere del af byen. Og Lea-Christine trækker mod en lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland. Vi søstre er dog enige omkring at det er på Sjælland, vi skal have lejeboliger. Haha.

Søster og jeg er begge to på udkig lejeboliger her for tiden. Hende og jeg har talt hvorvidt at jeg og hende kunne søge efter lejeboliger sammen hvor vi kunne bo sammen eller i samme område. Men det duer virkelig ikk’. Jeg & min søster har forskellige ønsker, og hvor bypigen her går efter lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, så kan hun bedre se sig selv i en lejebolig vestsjælland eller lejebolig sydsjælland.

Lejebolig Sydsjælland og lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro. Søs og jeg taster noget uens ved registrering af vores ønskebeliggenhed for lejeboliger, men vi kan støtte hverandre med at holde styr på regler for fremleje, lejekontrakter og de bedste formidlere af lejeboliger.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.