Stor glæde for bløde karameller – kollegaen må sørme erhverve sig bornholmske karameller i vedkommendes firmagave

Mit kommende 8 måneder bli’r absolut det bedste jeg har oplevet mogensinde, da moi her tager på efterskole. Sang plus drama/teater må undertegnede erklære mig temmelig interesseret i, og derfor googler jeg lige nu efter et styk awesome musikefterskole (http://www.orkesterefterskolen.dk/Musikefterskole) tæt på Struer eller Karup. I det område er der ikke for langt hjem på weekend.

Moi så i dag lidt debatindlæg af teens, som også har gået på en efterskole. Drama-linjer eller teater er der ikk ret overvældende tøser, som fortæller omkring, men musikefterskole fandt smarte jeg lidt om. Hvis undertegnede internetsøger på efterskole drama får jeg endvidere et par virkelig sjove fortællinger om efterskole drama – altså efterskole drama, som I at tøser kommer i skænderier. Men de fleste af pigerne forklarer dog om at leve på en musikefterskole og sådan nogle efterskoler fuldt af nye venner og de bedste fag og aktiviteter.

Trist nok er der ikke andre af mine piger, som er opsatte på musikefterskole der sætter fokus på efterskole drama og efterskole sang. Cecilie er for genert til at træffe nye personer, så derfor vil hun klart nok ik’ af sted på efterskole. Mens Tilde er lykkelig for hestesport og foretrækker derfor en efterskole med heste fremfor en musikefterskole. Så jeg skal opstarte uden et kendt ansigt. Ak og vel.

Frøken Gaga her nyder at spille musik og optræde, så naturligvis MÅ jeg hen på et styk musikefterskole og teste mine evner for teater og efterskole sang. Det skal nok blive rigtigt. Nå ja undertegnede må internetsøge fremadrettet musikefterskole, efterskole sang og efterskole drama og falde overdét søgemaskinen viser af efterskoler. Valget skal afgøres.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.