Teorier om vedligeholdelsesfrit hegn som komposit hegn

Nu hvor vi er friske indehaver af et hus skal mig og kæresten se at forholde os til sådan noget som komposit hegn [http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn] og sådan et vedligeholdelsesfri hegn. Baghaven går lige ud til et offentligt område og vores have er afgrænset aflukket med parykbuske. Vuet er dejligt, men uden et vedligeholdelsesfri hegn har folk mulighed for at stirre lige ind til os. Og manden og mig have punkter i vores have, hvor han og jeg ikke risikerer at blive set på.

Siden min kæreste & mig er flyttet til Vogens startede jeg på at finde tilbud på vedligeholdelsesfri hegn og komposit hegn. Viggo og jeg ved ikke rigtig, hvor vidt vi vil have et komposit hegn, men vi vil absolut gå efter et vedligeholdelsesfrit hegn til baghaven. Så langt så godt.

Farbror André monterede komposit hegn i sin forhave, og han er overmåde begejstret for det. Sådan et komposit hegn kan vidst nok købes i forskellige farver og størrelser. Hans vedligeholdelsesfrit hegn er sort, men kæresten og jeg vil sandsynligvis vælge et lyst eller hvidt komposit hegn. Jeg og ham går efter noget landligt og lyst.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.