Vores kommende hundehvalp kunne have godt af et hegn – men et skagenshegn eller støjhegn

Jeg og kæresten kommer til at blive én mere, og den nye beboer forårsager lidt planlægning og ansvar. Kæresten og jeg udvider snart med en lille sød shæferhvalp, & derfor tog ham og jeg os sammen til noget, som vi begge i lang tid har syltet. Vi skal anskaffe et hegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn, om vores matriken. Den beslutning virker jo som en stor ting & ikk’ noget, jeg og ham liige ordnede imens jeg begynder at gøre brug af haven og slæbe hjem af diverse ting derud til. Men vi har besluttet at i dag må det være tid. Nu dukker konflikten op om det skal være et yndigt Skagenshegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn, eller et praktisk og skærmende støjhegn - www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, .

Min kæreste argumenterer for et støjhegn, som ganske givet er et ret fikst hegn og som navnet antyder beskytter mod støjen fra den store vej, som vi har ganske nær ved vi lever lige ved. Undertegnede kan godt følge hans kernepunkter om et støjhegn. Lille jeg vurderer kun at et hegn som det han foreslår bli’r virkelig højt og tæt. Hans model med et støjhegn gi’r naturligvis som bonus afskærmning fra de forbipasserendes indkig. & jeg vil også godt kunne plante dejlige planter et hegn som det.

Jeg argumenterer for det flotte Skagenshegn. Et Skagenshegn er kridhvidt og enkelt & sørme en smule iget. Skagenshegnet syner i en god højde, og den type hegn passer virkelig lækkert med mine drømme vedr. godt med klatreblomster omkring vores hvide hegn som et Skagenshegn er.

Ville I beslutte jer for det lækre Skagenshegn eller i stedet det mere praktiske støjhegn, i det tilfælde at I som jeg og min kæreste havde hjem op af en larmende vej og ska’ vælge mellem hegn? Manden og jeg skal ha’ købt det åndssvage hegn inden længe.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.